Skip to Content

Vabljeni na največjo anime konvencijo pri nas!BABYMETAL se vračajo na Dunaj!Loudness - 18.04.2020 - Orto Bar, Ljubljana
blog post

Violet Tree – 23.09.2019 – Orto Bar

Društvo Touhou in AA Event ponosno predstavljata: VIOLET TREE

Korejska K-Rock/Pop zasedba Violet Tree se ponovno vrača v Orto Bar! Tokrat bodo nastopili v ponedeljek dne 23.09.2019.

Zasedba je bila ustanovljena leta 2013 v Južni Koreji s strani basista Seowoo-ja ter kitarista in vokalista Jiwon-ja. Kasneje sta se zasedbi pridružila tudi Hyuna na bobnih in Hyunjin na violini. Konec leta 2018 je Hyuna zasedbo zapustila kasneje pa se ji je pridužil trenutni bobnar WonGyu.

VSTOPNICE

FB DOGODEK

Diskografija:
*
After 2014 (single album)
*
Hedonism 2015 (Ep)
*
At the end of spring 2015 (single)
*
I would hope for the end of the earth 2016 (single)
*
Phantom 2016 (single)
*
LOOP 2017 (ep)
*
How bad I am 2017 (single)
*
Shape of you 2018 (single)
*
Ghost romance 2018 (single)
*
You were my sun LOVE 2018 (single)
*
Stay with me 2018 (single)
*
Like a flower 2019 (Youtube only)
 
Social:

 

Deli preko:
blog post

Kyoto anime studio v plamenih

Danes dne 18.07.2019 iz Japonske prihaja žalostna novica o namernem požigu Kyoto anime studia (KyoAni (京アニ)).

Studio ustanovljen leta 1981 je znan po več anime naslovih kot so: K-On!!, Full Metal Panic!, Lucky Star in mnogimi drugimi.

Malce po 10:30 zjutraj (lokalni čas) je trenutno še neimenovani 41 letni požigalec po celotni stavbi studia polil bencin med tem pa naj bi se kričal 死ぬ (umrite). Takoj za tem je zanetil požar.

V požaru je po zadnjih poročanjih umrlo 33 oseb, 36 pa se še bori za življenje.

Razlog za požar naj bi po navedbah storilca bilo plagiatorstvo s strani studia.

Japonska vlada je med tem potrdila da gre za najhujši masivni uboj po drugi svetovni vojni. 

 

Kyoto Studio Fire

Ameriški distributer je že odprl GoFundMe, kjer se je za pomoč zbralo že skoraj miljon dolarjev.

Deli preko:
blog post

Društvo Touhou pridobilo status nevladne organizacije v javnem interesu

Z velikim veseljem oznanjamo je danes dne 02.04.2019 vodstvo društva Touhou prejelo obvestilo o podelitvi statusa nevladne organizacije v javnem interesu s strani ministrstva za kuturo.

V veliko veselje nam je, da je naš trud prepoznan tudi na državni ravni in se veselimo nadaljnih projektov z novo pridobljenim statusom.

Vodstvo društva bi se rado zahvalilo predvsem našim prijateljem, podpornikom, članom, dvoranam, poslovnim partnerjem in še mnogo drugim, ki so nas pri pridobitvi statusa tako izjemno podprli!

Deli preko: