Skip to Content

Violet Tree - 23.09.2019 - Orto Bar, Ljubljana
category

Category: Events

Touhou Society Events

post

Violet Tree – 23.09.2019 – Orto Bar

Društvo Touhou in AA Event ponosno predstavljata: VIOLET TREE

Korejska K-Rock/Pop zasedba Violet Tree se ponovno vrača v Orto Bar! Tokrat bodo nastopili v ponedeljek dne 23.09.2019.

Zasedba je bila ustanovljena leta 2013 v Južni Koreji s strani basista Seowoo-ja ter kitarista in vokalista Jiwon-ja. Kasneje sta se zasedbi pridružila tudi Hyuna na bobnih in Hyunjin na violini. Konec leta 2018 je Hyuna zasedbo zapustila kasneje pa se ji je pridužil trenutni bobnar WonGyu.

VSTOPNICE

FB DOGODEK

Diskografija:
*
After 2014 (single album)
*
Hedonism 2015 (Ep)
*
At the end of spring 2015 (single)
*
I would hope for the end of the earth 2016 (single)
*
Phantom 2016 (single)
*
LOOP 2017 (ep)
*
How bad I am 2017 (single)
*
Shape of you 2018 (single)
*
Ghost romance 2018 (single)
*
You were my sun LOVE 2018 (single)
*
Stay with me 2018 (single)
*
Like a flower 2019 (Youtube only)
 
Social:

 

Deli preko:
post

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour

  • Datum: 17. 05. 2019
  • Lokacija: Dunaj, Avstrija

Cena obiska koncerta je 97,90€ za nečlane, 88,50€ za člane in 72€ za člane Društva Touhou z razširjenim članstvom. Pri potovanju z Društvom Touhou veljajo splošni pogoji potovanja za polnoletne oz. mladoletne osebe. Mladoletni morajo s seboj prinesti podpisano izjavo staršev sicer se dogodka ne morejo udeležiti. Po prijavi poravnajte ustrezen znesek z UPN obrazcem, ki ga izpolnete z naslednjimi podatki:

Namen OOR – IME in PRIIMEK
Koda namena OTHR
Naziv Društvo Touhou
Naslov Gospodinjska ulica 27, 1000 Ljubljana
Referenca/sklic SI 00 201710077742
IBAN SI56 2900 0005 1013 321
BIC banke BACX SI 22
Cena 97,90€ nečlani 88,50€ člani 72€ člani z razširjenim članstvom

Rok plačila: 01.03.2019

Pri vseh cenah je zraven vštet; prevoz, organizacija, ter seveda vstopnica za obisk koncerta!

ARANŽMAJI:

Akcija!

ONE OK ROCK – Eye of the storm [razširjeno članstvo]

97,90  72,00 

Kategorija:
Deli preko:

Opis

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour [razširjeno članstvo]

  • Datum: 17. 05. 2019
  • Lokacija: Dunaj, Avstrija

Cena obiska koncerta za člane društva Touhou z razširjenim članstvom znaša 72€. Če razširjenega članstva pri društvu Touhou še nimate ga lahko pridobite tukaj. Pri potovanju z Društvom Touhou veljajo splošni pogoji potovanja za polnoletne oz. mladoletne osebe. Mladoletni morajo s seboj prinesti podpisano izjavo staršev sicer se dogodka ne morejo udeležiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Akcija!

ONE OK ROCK – Eye of the storm [članstvo]

97,90  88,50 

Kategorija:
Deli preko:

Opis

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour [basic članstvo]

  • Datum: 17. 05. 2019
  • Lokacija: Dunaj, Avstrija

Cena obiska koncerta za člane društva Touhou z osnovno (basic) članstvom znaša 88,50€. Če še niste član društva Touhou ga lahko pridobite tukaj. Pri potovanju z Društvom Touhou veljajo splošni pogoji potovanja za polnoletne oz. mladoletne osebe. Mladoletni morajo s seboj prinesti podpisano izjavo staršev sicer se dogodka ne morejo udeležiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


ONE OK ROCK – Eye of the storm

97,90 

Kategorija:
Deli preko:

Opis

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour

  • Datum: 17. 05. 2019
  • Lokacija: Dunaj, Avstrija

Cena obiska koncerta za nečlane društva Touhou znaša 97,70€. Če članstva pri društvu Touhou še nimate ga lahko pridobite tukaj. Pri potovanju z Društvom Touhou veljajo splošni pogoji potovanja za polnoletne oz. mladoletne osebe. Mladoletni morajo s seboj prinesti podpisano izjavo staršev sicer se dogodka ne morejo udeležiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

V primeru neresnih prijav, vam bo drugič zaradi oteževanja dela društvenega organizacijskega oddelka, prijava onemogočena, zato vse mladoletne udeležence pozivamo, da se najprej dogovorijo s starši o obisku koncerta in nato oddajajo prijavnico. Vse prijavnice se smatrajo kot veljave do vaše pisne odjave, ki jih lahko pošljete preko Pošte Slovenija, Fax-a (059/366633) ali e-pošte ([email protected]). Odjave morajo biti podane najkasneje 3 tedne pred odhodom! Odjavljanje pri članih upravnega odbora preko Facebooka in podobnih javnih medijev ni veljavno! V primeru neresne prijave (če ne pride do odjave v zgoraj navedenemu roku), si Društvo Touhou pridržuje pravico izstave računa za nakup vstopnice za obisk koncerta.

post

Man With A Mission – CHASING THE HORIZON Tour

Svetovna (pri)znana Japonska zasedba Man With A Mission se vnovič vrača na Evropska tla. Prvič smo jih lahko jih lahko v naši bližini videli leta 2015 ko so se po (Nemški) turneji pridružili Kalifornijski punk-rock zasedbi Zebrahead.

Tokrat se v Evropo vračajo kot headlinerji koncertne svoje turneje imenovane “CHASING THE HORIZON”.

Društvo se bo tokrat udeležilo njihovega koncerta dne 04.03.2019 v nemškem Minhnu.

Preostali datumi:

27.02.19 (UK) Manchester – Academy3

28.02.19 (UK) London – ULUM

03.03.19 (DE) Frankfurt – Das Bett

04.03.19 (DE) Munich – Backstage

07.03.19 (DE) Cologne – Helios 37

08.03.19 (F) Paris – La Machine

10.03.19 (DE) Berlin – Lido

11.03.19 (DE) Hamburg – Hafenklang

14.03.19 (RUS) Moscow – Club Glav

15.03.19 (RUS) St. Petersburg – Kosmonaut

Za tiste, ki Zasedbe Man With A Mission še ne poznate pa isto na kratko;
Zasedba je bila ustanovljena leta 2010 v vsem poznani Shibuyi v Tokyu. Njihovo zvrst tudi sami člani težko definirajo saj žanri segajo vse od tršega rocka pa do t.i. “dance popa”. Sami se ne obremenjujejo z definicijo svoje glasbe imajo pa zanimivo zgodbo glede svoje izgleda, saj navajajo, da jih je ustvaril “doktor” Jimi Hendrix.

Zasedbo sicer sestavljajo:
Tokyo Tanaka (Vokali)
Jean-Ken Johnny (Kitara, vokali, rap)
Kamikaze Boy (Bas kitara, vokali)
DJ Santa Monica (DJ)
Spear Rib (Bobni)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 21   Next Page »