Skip to Content

author

Avtor: Društvo Touhou

GIVEAWAY: Violet Tree tickets

Yes you read it correctly! We are giving away free tickets for Violet Tree’s fall Europen Tour!

And it’s not just one or two we are giving away 10 tickets! There will be 5 winners and each get a ticket for themselves and a friend!

Tour Dates
2019.09.20 Connexion Live, Toulouse, France
2019.09.23 Orto Bar, Ljubljana, Slovenia
2019.09.24 Zagreb, Croatia
2019.09.26 Aurora, Budapest, Hungary
2019.09.27 Reigen Live, Vienna, Austria
2019.09.28 Chapeau Rouge, Prague, Czech Republic
2019.09.29 Voodoo Club, Varsaw, Poland
2019.10.01 Niebo Café, Wrocalw Poland
2019.10.02 Artist Home, Berlin, Germany
2019.10.03 Domhof Köln, Köln, Germany
2019.10.06 Underworld Camden, London, England
2019.10.08 Le Garage Creative Music, Liege, Belgium
2019.10.09 Backstage By The Mill, Paris, France
2019.10.12 La Maison Bleue, Strasbourg, France
2019.10.14 Melodka Club, Brno, Czech Republic
2019.10.19 & 20 Bulle d’Asie, Lyon, France

Just fill out the form below, and let your friends know to increase your chanses of winning!

TrophyGiwaway! Free tickets to see Violet Tree!
Your Entries
0
Total Entries
34
Days Left
4
Win 2 tickets to any show by Violet Tree this fall in Europe! Just signup, tell your friends and keep your fingers crossed! We will announce the winners on the 21st of September 2019! Good luck!
remaining


Winner will be announced on the 20th of September!

Deli preko:

Violet Tree – 23.09.2019 – Orto Bar

Društvo Touhou in AA Event ponosno predstavljata: VIOLET TREE

Korejska K-Rock/Pop zasedba Violet Tree se ponovno vrača v Orto Bar! Tokrat bodo nastopili v ponedeljek dne 23.09.2019.

Zasedba je bila ustanovljena leta 2013 v Južni Koreji s strani basista Seowoo-ja ter kitarista in vokalista Jiwon-ja. Kasneje sta se zasedbi pridružila tudi Hyuna na bobnih in Hyunjin na violini. Konec leta 2018 je Hyuna zasedbo zapustila kasneje pa se ji je pridužil trenutni bobnar WonGyu.

VSTOPNICE

FB DOGODEK

Diskografija:
*
After 2014 (single album)
*
Hedonism 2015 (Ep)
*
At the end of spring 2015 (single)
*
I would hope for the end of the earth 2016 (single)
*
Phantom 2016 (single)
*
LOOP 2017 (ep)
*
How bad I am 2017 (single)
*
Shape of you 2018 (single)
*
Ghost romance 2018 (single)
*
You were my sun LOVE 2018 (single)
*
Stay with me 2018 (single)
*
Like a flower 2019 (Youtube only)
 
Social:

 

Deli preko:

Kyoto anime studio v plamenih

Danes dne 18.07.2019 iz Japonske prihaja žalostna novica o namernem požigu Kyoto anime studia (KyoAni (京アニ)).

Studio ustanovljen leta 1981 je znan po več anime naslovih kot so: K-On!!, Full Metal Panic!, Lucky Star in mnogimi drugimi.

Malce po 10:30 zjutraj (lokalni čas) je trenutno še neimenovani 41 letni požigalec po celotni stavbi studia polil bencin med tem pa naj bi se kričal 死ぬ (umrite). Takoj za tem je zanetil požar.

V požaru je po zadnjih poročanjih umrlo 33 oseb, 36 pa se še bori za življenje.

Razlog za požar naj bi po navedbah storilca bilo plagiatorstvo s strani studia.

Japonska vlada je med tem potrdila da gre za najhujši masivni uboj po drugi svetovni vojni. 

 

Kyoto Studio Fire

Ameriški distributer je že odprl GoFundMe, kjer se je za pomoč zbralo že skoraj miljon dolarjev.

Deli preko: