Skip to Content

10 years of Touhou: Metal Exchange series 1: Avstrija napada! CHANGING FORMS, LEONS MASSACRE, STREET TO THE OCEANBABYMETAL se vračajo na Dunaj!Loudness - 18.04.2020 - Orto Bar, Ljubljana
category

Category: Events

Touhou Society Events

post

Violet Tree – Galerija

Galerija slik Ljubljanskega koncerta Korejske skupine Violet Tree v Orto Baru

Backstage video:

Deli preko:
post

Violet Tree – VVIP & VIP slike

Če bi želeli iemti slike še v večji velikosti nam seveda lahko pišete na [email protected]!

Deli preko:
post

Violet Tree – 23.09.2019 – Orto Bar

Društvo Touhou in AA Event ponosno predstavljata: VIOLET TREE

Korejska K-Rock/Pop zasedba Violet Tree se ponovno vrača v Orto Bar! Tokrat bodo nastopili v ponedeljek dne 23.09.2019.

Zasedba je bila ustanovljena leta 2013 v Južni Koreji s strani basista Seowoo-ja ter kitarista in vokalista Jiwon-ja. Kasneje sta se zasedbi pridružila tudi Hyuna na bobnih in Hyunjin na violini. Konec leta 2018 je Hyuna zasedbo zapustila kasneje pa se ji je pridužil trenutni bobnar WonGyu.

VSTOPNICE

FB DOGODEK

Diskografija:
*
After 2014 (single album)
*
Hedonism 2015 (Ep)
*
At the end of spring 2015 (single)
*
I would hope for the end of the earth 2016 (single)
*
Phantom 2016 (single)
*
LOOP 2017 (ep)
*
How bad I am 2017 (single)
*
Shape of you 2018 (single)
*
Ghost romance 2018 (single)
*
You were my sun LOVE 2018 (single)
*
Stay with me 2018 (single)
*
Like a flower 2019 (Youtube only)
 
Social:

 

Deli preko: