Skip to Content

#ostanidoma
category

Category: Events

Touhou Society Events

post

Violet Tree – VVIP & VIP slike

Če bi želeli iemti slike še v večji velikosti nam seveda lahko pišete na !

Deli preko:
post

Violet Tree – 23.09.2019 – Orto Bar

Društvo Touhou in AA Event ponosno predstavljata: VIOLET TREE

Korejska K-Rock/Pop zasedba Violet Tree se ponovno vrača v Orto Bar! Tokrat bodo nastopili v ponedeljek dne 23.09.2019.

Zasedba je bila ustanovljena leta 2013 v Južni Koreji s strani basista Seowoo-ja ter kitarista in vokalista Jiwon-ja. Kasneje sta se zasedbi pridružila tudi Hyuna na bobnih in Hyunjin na violini. Konec leta 2018 je Hyuna zasedbo zapustila kasneje pa se ji je pridužil trenutni bobnar WonGyu.

VSTOPNICE

FB DOGODEK

Diskografija:
*
After 2014 (single album)
*
Hedonism 2015 (Ep)
*
At the end of spring 2015 (single)
*
I would hope for the end of the earth 2016 (single)
*
Phantom 2016 (single)
*
LOOP 2017 (ep)
*
How bad I am 2017 (single)
*
Shape of you 2018 (single)
*
Ghost romance 2018 (single)
*
You were my sun LOVE 2018 (single)
*
Stay with me 2018 (single)
*
Like a flower 2019 (Youtube only)
 
Social:

 

Deli preko:
post

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour

ONE OK ROCK – Eye of the storm EU tour

  • Datum: 17. 05. 2019
  • Lokacija: Dunaj, Avstrija

Cena obiska koncerta je 97,90€ za nečlane, 88,50€ za člane in 72€ za člane Društva Touhou z razširjenim članstvom. Pri potovanju z Društvom Touhou veljajo splošni pogoji potovanja za polnoletne oz. mladoletne osebe. Mladoletni morajo s seboj prinesti podpisano izjavo staršev sicer se dogodka ne morejo udeležiti. Po prijavi poravnajte ustrezen znesek z UPN obrazcem, ki ga izpolnete z naslednjimi podatki:

Namen OOR – IME in PRIIMEK
Koda namena OTHR
Naziv Društvo Touhou
Naslov Kotnikova 5, 1000 Ljubljana
Referenca/sklic SI 00 201710077742
IBAN SI56 2900 0005 1013 321
BIC banke BACX SI 22
Cena 97,90€ nečlani 88,50€ člani 72€ člani z razširjenim članstvom

Rok plačila: 01.03.2019

Pri vseh cenah je zraven vštet; prevoz, organizacija, ter seveda vstopnica za obisk koncerta!

ARANŽMAJI:



V primeru neresnih prijav, vam bo drugič zaradi oteževanja dela društvenega organizacijskega oddelka, prijava onemogočena, zato vse mladoletne udeležence pozivamo, da se najprej dogovorijo s starši o obisku koncerta in nato oddajajo prijavnico. Vse prijavnice se smatrajo kot veljave do vaše pisne odjave, ki jih lahko pošljete preko Pošte Slovenija, Fax-a (059/366633) ali e-pošte (). Odjave morajo biti podane najkasneje 3 tedne pred odhodom! Odjavljanje pri članih upravnega odbora preko Facebooka in podobnih javnih medijev ni veljavno! V primeru neresne prijave (če ne pride do odjave v zgoraj navedenemu roku), si Društvo Touhou pridržuje pravico izstave računa za nakup vstopnice za obisk koncerta.

Deli preko: