No danes pa tudi novi PV skupine Ruddock (ラドック) čigar član je tudi naš priljubljen Mitsuhide, mnogo ljudi meni da mu ta stil kot zvrst glasbe bolj ustreza, kaj pa menite vi?


…In ja prikazana slika za video prikazuje Mitsuhideja oz. sedaj uporablja pravo ime, ki se glasi Kyohei z novo pričesko!

RaddockGlede imena skupine: Vse Visual Kei strani, tako Francoske, Britanske kot Ameriške romanizirajo skupino kot “Ruddock” in jih boste tako lažje našli, za tiste, ki prepoznate hirgano “ラドック” katera je tudi v naslovu vam je jasno zakaj smo mi poimenovali skupino in ta prispevek “Raddock”. Na Evropskih ter Ameriških spletnih straneh nismo zasledili niti ene same pritožbe glede romanizacije imena skupine vendar v Društvu Touhou menimo, da se naj piše tako kot je bilo namenjeno s strani skupine. Tudi romanizacija na njihovi uradni strani diktira da se skupina imenuje “Raddock”. Očitno je se je nekomu malce ponesrečilo in je tako tudi ostalo interesantno je pa da med fani noben še ni ugotovil pravilnega zapisa skupine

Deli preko: