Pred nekaj minutami je Genji, bobnar skupine spisal blog post, kateri je bil sicer po tihem dolgo v pričakovanju vendar pri Društvu Touhou nismo pričakovali, da se bo zgodil tako hitro, namreč zapustil je skupino Orochi.

V svojemu postu je zapisal samo to da ne more več biti član skupine Orochi, Ushiwaka zaenkrat še zadeve ni komentiral prav tako ne noben drugi član skupine Orochi. Kaj to pomeni za Ushiwako, Ranmaruja in Yukimuro še ni znano.

Genji je prvič skupino zapustil že na koncu leta 2010 z mislijo “upokojitve”, ko je skupina dobila pogodbo za evropsko turnejo se je januarja 2011 le-tej znova pridružil.

Tokrat Genji ne omenja zapustitev glasbene scene vendar ravno obratno začenja znova in sicer v skupini VIRGENOW.

Tukaj je PV skupine VIRGENOW za skladbo “…is dead”:

Genji se ob enem zahvaljuje vsem, ki so in bodo še podpirali Orochi in so prišli na njegov zadnji live koncert.

Tukaj je pa še originalni zapis:

昨日っていう日が終わって俺もOROCHIのメンバーの一人ではなくなったわけだ…

なんだか変な感覚の一日だったな…あっという間に過ぎるような、ゆっくり時間が流れていくような…

まぁ、 これからも音楽活動はしていくから応援、気が向いたらよろしくです。

因みに今現在活動中なのは VIRGENOWというバンドでサポートドラムさせてもらってますわ
告知っぽくなっちゃいますけど、10月13日にもライブが決まっているので遊びに来てもらったら嬉しいです。

二度目の脱退ライブだったけど…みんな来てくれて本当にありがとうございました。
こんな風にまたいいライブをみんなと作っていけるようにこれからも頑張ります!

Društvo Touhou je Genjiju že zaželelo srečno pot in čimveč glasbenih uspehov, preko Skypa, Genji pa zagotavlja da bo še kdaj obiskal Slovenijo in da mu le-ta ostaja vedno v spominu. Mi si ga bomo pa predvsem zapomnili kot ljubitelja pikantnega kebaba in slovenskih žensk =).

Še videoposnetek njegovega sola, med Evropsko turnejo 2011:

Njemu se je na žalost pridružil tudi Mitsuhide, ki je z svojo objavo malce presenetil na blogu, zaenkrat je zapisal samo to da se je pridružil skupini pod okriljem založbe Dear Dolce, tudi on ni napisal razloga za svoj odhod. Njega na žalost nismo uspeli dobiti na Skypu, tako da kaj več informacij ni znanih, še njegov uradni vpis:

カウント
終了カウント1のブログは今後の予定をずらっと書きます。

まず僕が次に加入するバンドはDear Dolceに所属しているバンドのラドックというバンドです。
まだDear DolceのHPには詳細は載っていませんけど。

以前もアメーバ限定記事で書きましたけど追加の公演もあるみたいなのでついでにまた書きます。

追加公演

追加の情報はまた次で。

おやすみまんです。

Edina skupina, ki je pod založbo Dear Dolce javno iskala basista je skupina Piece, vse kaže na to da se bo pridružil tej skupini, vendar seveda dokler ne dobimo potrdila od samega Mitsuhida so to zgolj neuradne informacije, tukaj pa je predogled zadnjega PVja skupine Piece:

PIECE -「SHINING WORLD」


Mitsuhide se je očitno tudi nagibal k “upokojitvi” iz glasbene scene vendar tudi on očitno začenja na novo.

Tukaj je še posnetek Mitsuhideja iz Evropske turneje:

Vse kaže na konec skupine Orochi, tudi njihova managerka, nam je samo napisala da skupina še ne ve kaj narediti, po resnici povedano smo že po tihem načrtovali vrnitev Orochijev v Slovenijo. Managerka pravi da bodo preostali Orochiji iskali novega člana, ki bo prevzel igranje bonov, bas bo pa najverjetneje prevzel, kar Ranmaru, več v naslednjih dneh.

Deli preko: