V Ljubljano prihaja že druga japonska skupina A (ACE), ki bo nastopila v Gali Hali na Metelkovi 18. julija ob 20. uri v sklopu svoje evropske turneje: “Absolute Conquest of Europe Tour!”

Vstopnice se lahko rezervirajo na spletni strani ace.touhou.si in jih bo mogoče prevzeti na dan koncerta. V predprodaji je cena 15 €, na dan koncerta pa bo cena vstopnice 18 €, zato vam svetujemo, da si karto predhodno rezervirate.

Vstop bo možen ob 20 uri, sam koncert se bo pričel ob 22. uri, po koncu koncerta pa bo za glasbo skrbel DJ.

Kratek opis skupine A (ACE)

Za razliko od lanskega japonskega prvenca Orochijev, ki so se pred nastopom na odru v Gali Hali predstavili širši publiki s svojo starodavno legendo o nastanku, A (ACE) prihaja na oder s svojim edinstvenim zvokom in nenavadnim piratskim stilom oblačenja. Člani pravijo, da si želijo ustvarjati nov zvok in nov glasbeni žanr, kar jim tako vokalno kot vizualno tudi odlično uspeva.

Prevladujoči rockovski zvoki se v nekaterih komadih hitro pomešajo z violino ali drugimi klasičnimi inštrumenti in z odličnim vokalom ustvarjajo nekaj svežega, ki tudi v angleščini zveni drugače od tistega, ki se sliši dnevno na radijskih postajah.
Tudi občasni operni vložki pustijo odličen vtis na poslušalcu.Videoposnetki skupine so na voljo na našemu Vimeo kanalu. spodaj pa lahko naš mini predvajalnik uporabite za predvajanje skladb:

Poslušaj: A (ACE) – Black Butterfly
[audio:https://www.touhou.si/multimedia/blackbutterfly.mp3]

Poslušaj: A (ACE) – Knight Of The Nights
[audio:https://www.touhou.si/multimedia/knights.mp3]

Poslušaj: A (ACE) – Vanilla Sky
[audio:https://www.touhou.si/multimedia/vanillasky.mp3]

Poslušaj: A (ACE) – A Cruel Angel’s Thesis
[audio:https://www.touhou.si/multimedia/angel.mp3]

Če si torej želite slišati nekaj svežega vam obisk koncerta skupine v Gali Hali 18. julija vsekakor priporočamo, se vidimo!

Deli preko: