Spet je tisti čas leta! Starbucks Japonska je objavil linijo prazničnih pijač in dobrot. Res hitro mine eno leto, kajne?

Letos bodo pri Starbucksu ponujali sezonske dobrote, ki bodo predstavile in vsebovale karamelo, toffee in ogromno smetane. Letos bosta na Japonskem meniju hrustljava karamela toffee bela kava in hrustljava karamela toffee frappuccino. Vse skupaj bo ponujeno v njihovih značilnih sezonsko-prazničnih rdečih skodelicah.

Hrustljava karamela toffee bela kava je kombinacija espresa in oparjenega mleka, nadevana z mandelj-karamelno omakco in posuta s karamelnimi toffee okruški ter s strtimi mandlji za hrustljavo teksturo.

Frappuccino vsebuje karamelni toffee čips in mandlje zmešane v zmrzjeno pijačo, za bogat karamelni okus, ki se skorajda okuša kot desert. No, če želite še več okusa, potem priporočajo dodatni lešnikov sirup za belo kavo in čokoladne okruške za frappuccino. Poleg tega bodo nazaj uvedli belo kavo z okusom ingverjevega peciva, ki bo seveda dodatno popestril letošnjo ponudbo napitkov.

Bela kava z okusom ingverja in oba toffee napitka bosta na voljo od 5. novembra do 25. decembra. Seveda, praznična sezona pomeni še veliko preostalih sezonskih Starbucks produktih, ki se bodo nedvomno dobro prodajali.

Letošnja podnuba vsebuje barvito paleto produktov, vključujoč praznične Bearista lutke v luksuznem sezonskem kostumu, šalice in kozarce v različnih oblikah in velikostih. Recimo praznična skodelica iz bora v obliki stožca, ki stane 1700 jenov, praznični nerjaveči kozarci v rdeči in beli barvi (3800 jenov), skodelica z dvojno praznično steno 2800 jenov itd. Oblik in motivov je zelo veliko, zato je izbira ogromna.

 

Očitno se bodo prebivalci in obiskovalci Japonske greli in uživali v raznovrstnih dobrotah, ki jih sezonsko ponuja Starbucks Japonska.

Deli preko: