Skip to Content

post

Shuto Miyazaki kot Natsu Dragneel (Fairy Tail) ogreje tudi tiste, ki ne uživajo v animeju ali mangi

FT 0

Resnično življenje Natsuja: manipulacija ognja in izreden šesterček. Čeprav ima manga bolj pravljično ime, nima nič zveze s pravljicami ali škrati. Manga Fairy Tail, katero je ustvaril Hiro Mashima je obnorela Japonsko in celoten svet. Letos bo praznovala 10. rojstni dan in je tako kot podobne mange dočakala svojo gledališko predstavo, ki se bo sredi Zlatega tedna pričela v Tokyo Sunshine teatru. Protagonist predstave je Shuto Miyazaki, ki bo upodobil Natsuja Dragneela.

Nekateri oboževalci mange so bili zaskrbljeni nad dejstvom, da Shuto ne zahaja redno v fitnes in da ni zelo atletske postave. Natsu v mangi nima izrazitih mišic in postave kot Son Goku iz Dragon Ball franšize ipd., ima pa dobre fizične preddispozicije in navado nositi oblačila, ki imajo odprt pogled na šesterček in telo. V tem primeru bi Shuto moral biti fizično dobro pripravljen in redno zahajati v fitnes, ampak morda mu ne bo potrebno.

FT 1

Zelo verjetno je, da je Shuto malo izpopolnil svoje telo, preden so ga fotografirali kot Natsuja, vendar pa Miyazaki zagotavlja, da to kar vidite, je on. “Sovražim idejo, da bi urejali fotografije z namenom, da bi naredili nekoga bolj mišičastega”, je tvitnil Shuto in dodal, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bi oboževalci zadovoljni govorili: ” Vesel sem, da so izbrali Shuta za vlogo Natsuja”.
FT 2

Na odru se bodo predstavili tudi Gray Fullbuster, Brain, Midnight, Cobra, Hibiki Lates, Lyon Vastia in Jellal Fernandez. Na njihove fotografije še čakamo, vendar če bodo vsaj približno podobne kot zgornja, potem bo to izredno dobra predstava. Live Fantasy- Fairy Tail se bo na gledaliških odrih odvijala od 30. aprila do 9.maja. Karte stanejo 7800 jenov (63 EUR), na voljo bodo od 28. februarja.

Vaša lokalna telovadnica je že odprta, predvsem za tiste, ki ste nekoliko ljubosumni na Shuta. Jaz pa se sprašujem, koliko lajkov bodo Shutu Miyazakiju namenila oboževalke iz Slovenije.

Deli preko:
date 20 januarja, 2016 author category Kultura, Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.