Skip to Content

post

Shin Godzilla s prvimi slikami in prvim videom

Prihajajoči Japonski film Godzila bo predstavil največjo Godzillo do sedaj. O tem sem nekaj že napisal, ustvarjalci filma pa so objavili datum, ko bi film prvič v kinematografih in napovednik.

Približno eno leto nazaj je japonski filmski studio Toho oznanil, da bodo izdelali (posneli) prvi Godzillin film v 12. letih. Kakor da že to ne bi bilo dovolj vznemirjajoče, bo režiser nihče drug kot Hideaki Anno, ki je ustvaril enega izmed najbolj vplivnih in najbolj prepoznavnih animejev vseh časov; Neon Genesis Evangelion. Hideaki je oboževalec Godzille že od otroštva.

Sledi pa še bolj gigantska novica, namreč plazilec Godzila, bo za nov film v seriji visok kar 118,5 m!! To ne pomeni, da bo samo 10.5 m višji od prejšne ameriške verzije, ki je Godzillo posnela leta 2014, t.i. Shin Godzilla bo tudi daljši in predvsem večji v vsakem pogledu. Od vseh verzij do sedaj.

Film je oddaljen dobrih 8 mesecev od prvega predvajanja, nam pa so ponudili že nekaj slik:

GZ 3

Nekaj grozeče kvalitete bo vsebovala Shin Godzilla. Pri prejšnih verzijah je izgledala podobno kot dinozaver ali antro-spremenjen dinozaver, Shin Godzilla pa izgleda prava pošast. Slika pove dovolj.

 

GZ 4
Pomanjkanje človeškosti ustreza promocijski sliki, ki prevede tekst v Japan proti Godzilli, kar nakazuje, da se bo vse skupaj odvijalo na Japonskem in da bo Godzilla prvi sovražnik. Spodaj vas čaka še TV (teaser video). Poglejte si, kako odreagira Japonska, ki jo obišče Gojira.
TV Godzilla

Deli preko:
date 10 decembra, 2015 author category Kultura, Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.