Skip to Content

post

Sanada Yukimura navdušuje še dandanes; dva “njegova” produkta bosta kmalu na voljo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanada Yukimura je ime, ki ga pozna vsa Japonska in velik del sveta. Gre za enega izmed najbolj popularnih vojskovodij srednjega veka na Japonskem, danes pa lahko uporabite njegov meč in sulico za rezanje vseh dokumentov, ki jih sovražite!

Trenutno se je na Japonskem pričela predvajati “taiga” drama o tem neverjetnem samuraju, z relisom drame, pa je NIKKEN CUTLERY pripravil tri Yukimurine pripomočke, ki bodo poskrbeli za vse papirnate težave.

Najprej imamo odpiralca pisemskih ovojnic, ki ponazarja Yukimurin Jumonji Yari (Džumondži Jari), kar je v bistvu sulica s kratkim prečnim rezilom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odpiralec pisemskih ovojnic ne bo na voljo pred aprilom, zato boste morali enostavno uprabljati barbarski način odpiranja ovojnic. Z roko in trganjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V aprilu bodo pričeli tudi s prodajo bolj kvalitenih ali t.i. premuim škarij. Škarje bodo imele tudi etui, na katerem je emblem Sanade, Rokumonsen. Also being released in April is a pair of premium scissors with a “scabbard” bearing Sanada’s emblem, Rokumonsen. Razpon cen še ni bil določen, cene pa bi se gibale okoli 120 EUR za škarje in 9 EUR za  odpiralca pisem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kakorkoli, če ne morate počakati, potem lahko kupite manj kakovostne škarje na japonskem amazonu za dobrih 19 EUR. Amazon naj bi jih začel prodajati 29. februarja. Amazon se nahaj tu:Škarje Yukimura Sanada

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na tej spletni povezavi pa lahko najdete tudi škarje, katerim inspiracija je Oda Nobunaga, ki ga prav tako poznajo generacije kot enega izmed najbolj slavnih in najboljših taktikov in vojskovodij.  Oda Nobunaga

Deli preko:
date 22 januarja, 2016 author category Kultura, Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.