Vsi imamo radi sladkarije, kajne? Ampak kako bi se počutili, če bi vam namesto bonbona z okusom jagode, jabolka ali mentola ponudili bonbon z okusom ramen juhe?

Torej, zahvaljujoč podjetjema Nissen in PINE co.,LTD so bonboni z okusom ramen juhe danes realnost.

Ta unikaten bonbon je rezultat sodelovanja dveh podjetij; Nissen, ki se ukvarja s ponudbo široke palete produktov, od oblačil do vina ali zdravil, ki jih prodajajo preko elektronske pošte, spletne trgovine, telefonskega nakupovanja ter podjetja PINE, ki so poznani po njihovi sladkariji “Pine Ame”, ki ga na Japonskem prodajajo že 60 let.

Neobičajni produkt je nastal zaradi kampanje, ki je spraševala po novih okusih in idejah, kampanjo pa sta izvedla oba podjetja, trajala pa je 1 mesec. Prejeli so 6000 odgovorov, zmagala je ideja za tonkotsu ramen juho, čeprav je bila izbira verjetno izmed vsemi idejami precej težka. Idejo so sodniki pohvalili kot pogumno in inovativno.

Skrbna izdelava produkta je trajala 5 mesecev, sedaj pa je sladkarija dobavljiva preko spletne strani podjetja Nissen, kjer je cena 345 jenov za 100 g zavojček. Povpraševanje je izredno veliko, če pa ste slučajno na Japonskem oz. imate tam prijatelje, potem je morda to vaša priložnost, da okusite, kakšen okus imajo bonboni.

Deli preko: