Kar se tiče pijač v omejenih ali posebnih okusih in količinah, potem Pepsi prevladuje in nadgrajuje svojo ponudbo vsako leto.  Potem ko smo vam že predstavili misteriozne Halloween Pepsi produkte, pa so pri Pepsiju predstavili poseben napitek, in sicer Pepsi bela kola, katero bodo to zimo prodajali na Japonskem.

V prodajo gre z 8. decembrom, stala pa bo 151 jenov, plastenka bo srebrne barve z zlatimi črkami, kar naj bi namigovalo, da je primerna za “zabavno” sezono, ki prihaja v decembru.

Omejena naklada napitkov je tako najnovejša v dolgi vrsti okusov, ki izstopajo od tradicionalih temnejših barv. Videli smo že zeleno ( sladoledna kumarica 2007), naslednje leto je bil produkt Blue Hawaii zelo zanimiv in nato v letu 2014 celo Pepsi pink (roza). Pepsi bele barve in z okusom jogurta je bil v prodaji že leta 2008 in nato ponovno prodajan z okusom “mikana” (Japonska mandarina).

 

Kar nekaj časa je že minilo odkar so se prodajale bele variante Pepsija, no tokrat pa Pepsi white obljublja bolj osvežujoč okus citrusov. Mogoče bo to pravi okus za zimski december ali za pravo božično zabavo.

 

Deli preko: