Japonska ponovno navdušuje s posebnim artiklom oz. proizvodom. Gre za toaletni papir, oblikovan v sadje. In povrhu še izgledajo okusno.

Latona Marketing inc. je zasnovala toaletni papir iz sadja, ki ima sicer premišljen in mamljiv dizajn. Za ta dosežek je Latona prejela nagrado Pentaward 2015, ki jih vsako leto po vsem svetu podelijo za kreativne dizajne raznih paketov. Razporejeni so v 5 nivojev; diamantni, platinasti, zlati, srebrni in bronasti, japonski izdelek pa je prejel platinastega.

Pri Latona Marketingu so dejali, da veliko podjetij in trgovin po celotni Japonski deli rolice toaletnega papirja svojim strankam, da bi jim pokazali, da jih cenijo in spoštujejo. Sadni toaletni papir je bil izdelan, zato da bi osupnili in navdušili stranke in kupce z ljubkim stilom, primernim za vse priložnosti.

Toaletni papir lahko kupite iz njihove spletne strani, primeren pa je za vsakogar. Obstajajo 4 različni dizajni; kivi, lubenica, jagoda in pomaranča.

Za set vseh štirih+darilo, boste odšteli 1500 jenov, za 48 paketov (mix ali samo en dizajn) pa boste odšteli 13800 jenov.

http://latona-m.onlinestores.jp/products

Poraja se samo vprašanje, ali bi si še kdaj želeli kupiti popolnoma navaden toaletni papir, potrebno je priznati, da so dizajni zanimivi.

Deli preko: