Noč čarovnic je na Japonskem čedalje bolj prepoznan dogodek.V japonskih trgovinah, bo zato v  prihodnjih dneh zagotovo narastlo število izdelkov, ki bodo predstavljali bučke, črne mačke ali čarovnice. Temu se ne bo izognila niti instantna hrana, ker je Nissin foods (poznan po Cup noodles), že predstavil štiri nove unikatne produkte, s tematiko o Noči čarovnic.

Supermarketi in trgovinice na Japonskem bodo zato imeli bolj “temačen” pridih, , ker se prodaja Nissin paketov začne v ponedeljek. Lahko bodo izbirali med rezanci, rižoto, udon rezanci in yakisoba rezanci. Paketi bodo ilustrirani z ljubkimi Nissin karakterji, kot so “Bučna maska”, “Gurmanska čarovnica” in “Grof Drakula”.

Pa si poglejmo, kakšni so okusi štirih novih Nissin paketov:

▼ “Cup Noodle Pumpkin Potage Flavor“.

Instantni rezanci, katere vsi poznami, so bili združeni z juho, ki vsebuje bučko in bogat okus sira. Sestavine so, bučka, sir čedar, korenček in zelje.

 

▼ “Cup Noodle Risotto Pumpkin Potage Flavor“

Če niste za rezance, ta produkt vsebuje riž namesto rezancev v isti bučke-sir juhi.

Naslednja dva produkta ne vsebujeta sestavin povezanih z “nočjo čarovnic”, ampak sta črne barve, da v vas zbudita duha noči čarovnic.

▼ ”Donbei Black Curry Udon”

Vsebuje običajne Donbei udon rezance, ki so poznani po žvečljivi teksturi, skupaj z bogatim črnim karijem, ki ima za osnovo svinjsko meso. Sestavine so še krompir, korenček in negi por.

▼ “Nissin Yakisoba U.F.O. Squid Ink Flavor”

Jed je različica popularnega U.F.O Yakisoba pečenih rezancev z  okusom po črnilu iz lignjev (Ikasumi). Dodana je še aroma po inčunih in rdeči poper, kar jed dodatno začini.

Vsi instant rezanci bodo imeli ceno 180 jenov, medtem ko bo rižota stala 220 jenov, kar nebi smelo biti prehudo za denarnice številnih, ki bodo v tem mesecu probali tovrstne instant jedi.

 

Nissin

Deli preko: