Ravnokar je do nas priromal mail od managerja da GACKT potrjuje YELLOW FRIED CHICKENz 2011 Europe Tour. Na žalost je pozabil prilimat datume in kraje kjer koncerti bodo vendar sodeč po temu da tudi že NeoTokyo okoli pošilja maile, kjer so napisali da podatkov trenutno še ni nismo edini ostali brez njih :):

GACKT kehrt diesen Sommer zurück nach Europa! Die YELLOW FRIED CHICKENz 2011 EUROPEAN TOUR wurde bestätigt! Leider gibt es noch keine weiteren Details, sobald näheres bekannt ist, werden wir Euch informieren.

Ali vsaj zame bolj razumljivo v angleščini:

GACKT will be back in Europe this summer!!! YELLOW FRIED CHICKENz 2011 EUROPEAN TOUR CONFIRMED!! Unfortunatly there are no details known yet, stay tuned for news in the near future.

Edini podatek, več ki smo ga prejeli katerega NeoTokyo ne omenja je to da: Cena in karte bodo omejene kot vedno, karta bo segala do ponovno rekordnih 55€ (+18€ dodatka za tujce), ter omejitev 1250 kart na koncert trenutno edini potrjen je v Minhnu v Theaterfabrik, enako kot lasnko leto. Ker ne vemo za ostale koncerte bo najverjetneje ponovno dvoboj za karte torej bodo najverjetneje razprodane v 7 min ali še hitreje kot zadnjič, tako da bo še danes na naši strani prijavnica za na koncert GACKT-a z nujnim plačilom are v višini karte in stroškov pridobivanja le-te torej 73€ za tiste, ki se boste res 100% udeležili koncerta ne glede kje bo in kdaj bo. V primeru da se šušlanje, ki že razhaja po forumih kljub temu da je novica znana šele uro in pol uresniči in da GACKT nastopi v Budimpešti, bojazni za karte ni prav tako bo cena vstopnice cenejša, če nič drugega ni dodatka za tujce, kar bomo sproti objavljali na našemu blogu.

GACKT - YELLOW FRIED CHIKENz 2011

Deli preko: