39 letni GACKT se je znašel v dokaj resni obtožbi posilstva ter spolnega napada nad hosteso v znani Japonski trač reviji FLASH v njihovi izdaji, ki je izšla 13.05.2013. Dogodek naj bi se zgodil septembra leta 2011, viri navajajo da je GACKT-ov voznik prišel po njega okoli 03:30 ure zjutraj, ko je s seboj domov povabil tudi 27 letno hosteso iz host kluba, kjer se je tisto noč zabaval. Hostesa, ki GACKT-a obtožuje teh dejanj, navaja da je povabilo zavrnila, nato naj bi jo le-ta prisilno spravil v avto, jo celotno pot do doma pretepal, ter jo prisilil v oralni sex. GACKT naj bi hostesi tudi zavezal roke, ter jo do 09:00 zjutraj zadrževal v svojem domu, ter jo ponovno prisilil v oralni sex.

GACKT - Flash

GACKT se je seveda na obtožbe odzval tudi preko vseh svojih strani; navaja da seveda do zgoraj omenjenega dogodka seveda ni prišlo, in da razmišlja tudi o pravnemu posegu zoper hostese, več pa si lahko prebite tukaj.

GACKT podporniki, v naslednjih dneh kot je napovedano boste lahko preko domače spletne strani glasbenika, lahko poslali tudi sporočilo v svojo podporo.

Deli preko: