CH 0

Če se sprašujete, kaj je novega na Japonskem, potem morda sledeča novička malo zadosti vašim potrebam po znanju. Japonsko dizajnersko podjetje se je odločilo zasnovati hlače, kakršne so nosili samuraji.

Kadar se samuraji niso odpravljali v vojno, so namesto oklepov nosili precej stilsko dovršeno obleko. Japonci so že izdelali linijo jopičev, ki so modernega videza, a še vedno v stilu samurajskih haori oblek, zdaj pa vam predstavljajo hakamo, hlače, ki so jih nosili samuraji, pa vendar so narejeni v modernem stilu.

Japonsko konfekcijsko podjetje Kokichi je obelodanil novo linijo chinobakama, moške pol chino pol hakama hlače.

CH 1

CH 2

CH 3

Chinobakama je manj napihnjena oz. plapolajoča kot hakama, ki so jih pogosto nosili v preteklosti, Koukichi jim je dal naziv “Nindža hlače” in se enostavno zlijejo s trenutno modno muho, medtem ko še vedno čutimo duh fevdalnega časa.

CH 4

CH 5

CH 6

Hlače so na voljo v mornarsko modri, barvi oglja in bež barvi. Vsak par hlač ima tudi identično pobarvan vrvičen pas, namesto pravega pasu.

CH 7

CH 8

CH 9

Chinobakama je izdelana iz trpežnega materiala, mešanica bombaža in poliestra (50/50), ki ga lahko tudi operete v pralnem stroju. Na vsaki strani je tudi po en žep z zadrgo.

CH 10

CH 11

CH 12

Vse tri variante barv stanejo 7800 jenov oz. cca 59 EUR, lahko jih naročite tukaj, podjetje Kokichi pa pravi, da bodo hlače na voljo tudi za mednarodno prodajo in pošiljanje.

Deli preko: