Kmalu bo noč čarovnic. Na Japonskem pa se začenja že nekoliko prej. Od 16. do 31. oktobra, se bo v Roppongiju (predel Tokya) zvrstilo veliko število dogodkov. Letos bo glavni event parada »Roppongi Hills Hallowen», kjer bodo sodelujoči nosili kostume znanih filmskih likov, saj parada sovpada z mednarodnim filmskim festivalom, ki ga bo gostil Tokyo.

»Roppongi Hills Halloween« parada (10:00 ~ 13:30, Sobota, 31. oktober)

Vsako leto se parade udeleži več kot 3000 ljudi. Udeleženci, namaskirani v  znane filmske like, bodo hodili v sprevodu, ki bo dolg 1km. Otroci, ki bodo sodelovali, bodo po paradi prejeli prigrizke. Če boste 31. oktobra pri areni v Roppongi Hills (Tokyo), se lahko na dan parade tudi registrirate kot udeleženec.

Kotiček za kostume

Otroci, ki želijo sodelovati, pa nimajo kostuma, potem bodo lahko sami izdelali svoj kostum. Za otroke so pripravili poseben prostor za izdelavo kostumov, za otroke bo cena 500 jenov, za dojenčke 300 jenov, odprto pa bo od 10 ure dalje. Število otrok pa je omejeno, in sicer na 50 udeležencev.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali še vrsto drugih dogodkov na temo noči čarovnic; delavnice, kulinarika in še veliko več .

Deli preko: