Skip to Content

post

Za moške; izbiramo najboljšo Japonsko ritko leta 2016

BS 0

Zakaj izbiramo? Ja, ker se verjetno ne more izbrati, kar sama, kajne?

Japonski ljubitelji alkohola so nedvomno hvaležni znamki HIGH SOUR, ki je popularizirala pijačo, ki ji danes Japonska pravi “SOUR” (mix shochu-ja, vode s sodo in sadnega soka), ko je daljnega leta 1980 prvič ugledala prodajne police.

Ljubitelji ritk pa tudi dolgujejo omenjeni znamki nekaj hvaležnosti. High sour redno oglašuje ženske zadnjice na steklenicah svojih koktejlov in izdaja BISHIRI (Čudovite zadnjice) koledar, medtem ko večina moških na Japonskem rajši opreza za prsmi.

▼ Izvleček iz letošnjega koledarja. Na ritkah se nahjaja High Sour logo.

BS 1

Selekcija za Bishiri koledar domnevno zajema 333.000 fotografij zadnjic. Ampak ko pride do tega, da je potrebno izbirati, katera je najboljša, potem High Sour odločitev preda ljudem. Od danes in do 31. januarja lahko glasujete za vašo najlubšo ritko, izbirate pa lahko med 13 fotografijami, ki se nahajajo na 2016 Bishiri koledarju, tem pa je dodano še 5 dodatnih, časti vrednih ritk.

▼ Udeleženke 1-3 (zgornja vrsta) in 4-6 (spodnja vrsta)

BS 2

▼ Udeleženke  7-12

BS 3

▼ Udeleženke 13-18

BS 4

Glasujete lahko tukaj, ki je tudi uradna spletna stran.  Ko glasujete morate napisati ime in email, če ste pomislili, da bi malce pogoljufali pa je to onemogočeno. Onemogočeno je tudi glasovati mlajšim od 20 let, kar je polnoletna meja na Japonskem. Zmagovalna zadnjica, katera bo objavljena 17. februarja, bo postavljena na poseben kozarec, ki bo šel v prodajo kasneje v tem letu. Kode s 20% popustom, bodo nato poslali po e-pošti vsem, ki so glasovali.

▼ Zmagovalna zadnjica leta 2015

BS 6

Katera zadnjica pa se vam zdi najboljša? Gotovo imate svojo favo-ritko.

Deli preko:
date 6 januarja, 2016 author category Kultura, Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.