Na Japonskem lahko vidite vrsto različnih “maid cafe(mc)” prodajaln, od takih, kjer vas pozdravijo zombi dekleta, do takih, kjer deketa pred vašimi očmi zapeljivo izdelujejo riževe kroglice.

Obstaja pa tip mc-ja, ki ga ne najdemo pogosto, to je “mc”, ki bi bil “posvečen” dekletom močnejše postave, ki jih na Japonskem poznajo pod igrivim nadimkom “marshmallow girls”. No, naj vam povem, da vas ne bom razočaral, pač pa razveselil, ker se je v Akihabari odprl tovrstni “mc” Shangrila, v katerem bodo delale nekoliko bolj “polna” ljubka dekleta.

Kaj pa bo maid cafe nudil svojim strankam?

Shangrila je bila ustanovljena na podlagi “bositive (body positive)” ideologije, v nameri da bi na Japonskem znižali stigmo o debelušnosti in prekomerni teži(“pocchari/debu). Želijo povedati, da ni potrebno biti suh, če želite biti ljubki in da srečo ter lepoto najdemo v različnih oblikah in velikostih. To še ni vse. Shangrila stremi k ponudbi najboljše hrane med vsem maid cafe-ji. V Shangrili ne boste našli plastične nezdrave hrane, nudijo samo sveže organske sestavine, zaposlili so celo italijanskega kuharja, ki bo pekel tudi v krušni peči. Trenutno so izjavili, da nudijo najboljšo pico v celotni Akihabari, če je to res pa bo povedal čas in predvsem stranke.

Če se vam zdi Shangrila nekaj, kar bi vas zanimalo, potem si oglejte spletno stran Shangrile. Ker je Akihabara tudi ena izmed najbolj priljubljenih destinacij med Slovenci in nasploh, ne dvomim, da ne bi obiskali Shangrile. Mogoče vas pa prepriča Arino Iku – kaarage idol, ki tudi dela v Shangrili.

 

 

 

Deli preko: