Včeraj, 15. junija je skupina D’espairsRay na svoji spletni strani objavila novico, da se nepreklicno razhajajo.

Člani so se po dolgih pogovorih odločili, da se zaradi Hizumijevih zdravstvenih težav z grlom, ki so bile tudi vzrok, da so 30. decembra po koncertu v Yokohami prenehali z večino aktivnostmi kot skupina, dokončno razidejo. Med drugim so zapisali, da se iskreno opravičujejo za nenadno žalostno novico in se zahvaljujejo tako vsem svojim zvestim oboževalcem, kot tudi članom podporne ekipe, da so jim stali ob strani v vseh enajstih letih in jim izkazovali ljubezen, podporo in jim bili v spodbudo.

HIZUMI je zapisal, da je za odpravo svojih težav z grlom poskušal vse, od medicinske pomoči, akupunkture in drugih metod, vendar pa je potem, ko je bil soočen z dejstvom, da so njegove možnosti za okrevanje nične, s preostalimi člani prišel do zaključka, da raje zaključijo zgodbo, kot pa brez aktivnosti zapadejo v pozabo.

Ob enem je vse svoje oboževalke in oboževalce zaprosil za razumevanje, da mu oprostijo, ker je skupaj s skupino izdal vsa njihova bodoča pričakovanja o njihovi vrnitvi. Zapisal je tudi, da ne vidi možnosti za končni nastop, rad pa bi izrazil svojo hvaležnost vsem na drugačen način.

“Kljub temu, da smo v enajstih letih spoznali veliko ljudi in doživeli tako dobre, kot slabe izkušnje, nobena ni bila brez pomena. Zahvaljujem se vsem oboževalkam in oboževalcem, ki so nas spremljali 11 let na naši poti.”

[flv:http://dl.dropbox.com/u/31643708/deathpoint.flv 640 352]

D'espairsRay

Deli preko: