Skip to Content

post

Pocky palčke v spremenjeni obliki, a za kratek čas

Pocky top 2

Pocky je izredno popularen na Japonskem, nekaj časa nazaj so spremenili dizajn, kakor vidite je na paketu srčasta oblika, nova pa je tudi modra “srečna” barva. Seveda vse skupaj za omejen čas prodaje v omejeni količini.

Prepričan sem, da poznate Pocky palčke, ki niso nič drugega kot palčke oblite v čokolado. Verjetno tisti, ki ste jih že poizkusili, lahko potrdite, da jih težko prenehamo jesti, ko enkrat poizkusimo eno ali dve. No, če se počutite krive, kadar sami jeste Pocky palčke, potem nam je Glico(proizvajalec) ponudil rešitev, da bi palčke delili še s prijateljimi in najbljižnimi. Na fotografijah se nahaja nova  omejena izdaja Pocky palčk, ki se imenuje “Pocky borovnica sreče” oz. “Shiawase no Aoi Berry Pocky“.Glico se je potrudil, da je produkt prikupen in da se počutimo srečne, ko ga držimo v rokah. Porcija palčk je v obliki srca in roza barve, pokrita pa s čudovito modro čokolado.

Pocky package 1

Kakor so povedali pri Glicu, uporabili so modro čokolado, ki vsebuje kremo iz borovnic, kar predstavlja legendarno “modro ptico sreče”, ki prinaša srečo in obstaja v različnih kulturah po svetu in tudi na Japonskem. Na paketu lahko tudi opazite majhno modro ptico, promovirajo pa deljenje prigrizka z vašimi sorodniki in prijatelji.

▼ Tu lahko opazite, da so palčke v obliki srca. Palčke vsebujejo jagodo, kar da palčkam roza barvo.

Pocky closeup
▼ Znotraj paketa lahko dobite (če ste srečni) posebno vrečko sreče, ki ima ilustracije modre ptice, namesto navadnih plastičnih vrečk.

Pocky package indiv

Omejena izdaja in omejena količina; to na žalost pomeni, da bo  “Pocky borovnica sreče” na voljo samo do začetka februarja.

 

Deli preko:
date 14 januarja, 2016 author category Kultura, Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.