Zunaj dežje? Nimate sušilca v hiši? No, Japonska ima nov produkt, ki bo posušil vaša mokra oblačila, čevlje ali škornje. Vse to za vas opravi s pritiskom na en samcat gumb.

Medtem ko imajo gospodinjstva na Japonskem široko paleto pripomočkov, obstaja ena naprava, ki še ni dosegla preboja na trg, saj velika večina prebivalcev rajši suši perilo na preprost način, obešena oblačila se sušijo na prostem, kamor jih Japonci z raznimi napeljavami lahko obesijo, čeprav je lahko prostor za tovrstno opravilo precej majhen. Obešalniki za perilo so zato lahko zelo mali, da jih Japonci stlačijo pod streho, kadar dežuje, čeprav se sušenje znotraj zelo upočasni.

Torej, kaj se zgodi, ko nujno potrebujete oblačila, pa so še vedno mokra, da bi jih oblekli?

Nov produkt bo rešitev za marsikoga. Gre za sušilni obešalnik, ki na tak način razbremeni osebo, ki potrebuje oblačila in ne zavzema preveč časa. Namreč, prejšnja možnost je bila, vzeti v roke sušilec za lase in sušiti oblačila. Če si predstavljate, to morate namreč opraviti sami, kar vam vzame čas in zaposli obe roki. No, zdaj pa lahko oblačila enostavno obesite na poseben sušilni obešalnik, katerega je izdelalo podjetje Thanko. Vgradili so sušilno enoto v tradicionalni obešalnik, ki piha vroč zrak in posuši vaša oblačila v nekaj minutah. Obešalnik prične delovati, ko pritisnete tipko. Držalke lahko zamenjate z upogljivimi, ki so izredno primerne, da zrak doseže v škornje ali čevlje.

Kompaktna velikost pomeni, da ga lahko shranite, kot vsak drugi obešalnik, vzamete ga pa lahko na potovanje. Zdrži največ 5 kg v teži, nastavite ga pa lahko kot držalo za brisačo(primerno za zimo). Cena za obešalnik je 5980 jenov in gotovo bo hit za vse na Japonskem med deževno sezono.

Produkt najdete tule: http://www.japantrendshop.com/index.php

Deli preko: