Z mesecem oktobrom Touhoujevci pripravljamo novosti na področju razširjenega VIP članstva in sicer uvajamo članske izkaznice, ki pa niso edina novost, ki čaka člane z razširjenim VIP članstvom do konca letošnjega leta.

Vse obstoječe VIP člane naprošamo, da nam na pošljejo potrdilo o plačilu letošnjega razširjenega članstva in svojo sliko skupaj s poštnim naslovom, kamor želijo prejeti člansko izkaznico.

Vse ki pa bi radi postali novi VIP člani Društva Touhou obveščamo, da do KONCA MESECA OKTOBRA VELJA AKCIJA in sicer letna članarina znaša SAMO 20 €. Navodila kako postanete naš VIP član najdete tukaj skupaj z že obstoječimi ugodnostmi.

Članske izkaznice pa niso edina novost v Društvu Touhou. Do konca leta bomo na sponzorsko stran Društva dodajali sponzorje, kjer bodo člani z razširjenim članstvom z društveno VIP izkaznico lahko koristili določen popust na izdelke, oziroma storitve posameznega sponzorja.

Zato v Društvu Touhou vabimo vse, ki še niste naši VIP člani, da to postanete in do konca meseca oktobra izkoristite popust na letno članarino, ter si s člansko VIP izkaznico zagotovite vse ugodnosti, ki jih nudi Društvo Touhou.

Deli preko: