Skip to Content

post

Mačje spodnjice izgledajo tako resnično, da bi jih na prvi pogled lahko zamenjali s pravo mačko

cat pantsu 10

Izgleda tako, kakor da bi se igrali igro “kuku” z ženskimi deli telesa. Brez dodatnih besed lahko rečemo, da se Japonci ne morejo nasititi podobnih ženskih spodnijc.

Pokrivanje spodnjic s plastificiranimi muckami ni neka nova dimenzija mode, ni pa nič nenavadnega, da te prikupne spodnjice s prikupnimi mačjimi pogledi, najvišjo popularnost dosegajo prav na Japonskem.

cat pantsu 1

Liega Zelgalve ima široko linijo natančno odmerjenih mačjih glav, ki so pravzaprav več različnih mačje pasm, ki okrasujejo enostavne spodnjice. Le te so podobne moškemu stilu boksaric. Ko so te super realistične spodnjice prvič debitirale v trgovini Etsy (https://www.etsy.com/shop/Lickstarter?ref=l2-shop-header-avatar), je interent poskočil in se začel zanimati za ta nekoliko nenavadni trend. Mačji obrazi za spodnjicah delujejo tako resnično, da bi marsikdo pomislil, da se med nogama dejansko skriva prikupna muca.

cat pantsu 2

cat pantsu 3

Prodajalci kot sta Rakuten in Amazon Japan še vedno konstantno prodajata popularno oblačilo. Če razmišljate o paru spodnjic, potem oddajte naročilo, takoj ko bo na voljo. Obiščete lahko tudi proizvajalčevo uradno stran, če ste neučakani in bi radi poizkusili, kako izgleda v resničnosti. To je morda lahko prva velika “nora” zadeva v letu 2016, kar pomeni, da smo leto začeli odlično(op. poglejte si tudi Hello Kitty preklopni telefon),

cat pantsu 4

Samo Japonci vedo, kaj si bodo še izmislili. Jaz osebno nimam nič proti podobnim artiklom, ker je na svetu toliko ljudi in stvari, da včasih bizarno izgleda odlično in normalno izgleda dolgočasno. Vsekakor bom spremljal tudi to sceno in morda bom kmalu ponovno pisal o podobni “noro zabavni” ideji.

 

Deli preko:
date 7 februarja, 2016 author category Novice comments No comments

Posted by Teo Rozina

View all posts by

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.