JOB 📢Iščemo kuharja/-ico, ki bi prevzel/-a tale nož in ustvarjal/-a japonske specialitete v naši kuhinji v središču Ljubljane. Seveda je poudarek na pripravi sushija 🍣. Ne pričakujemo, da boš iz(m)učen 🥵 sushi mojster, vendar so 6 do 12-mesečne profesionalne izkušnje z delom v kuhinji hudo zaželene.Imamo pa 3 osnovne pogoje:1. Obvladovanje noža 🗡️, s tem poznavanje različnih tehnik rezanja, 2. Motivacija in želja za učenjem (saj smo te pripravljeni izobraziti v japonskih tehnikah priprave hrane) in3. Ljubezen do japonske hrane 🥰.Delo poteka izmensko: en teden dopoldne, drug teden popoldne. Nedelje in prazniki so prosti 🥳.O plači in ostalih podrobnosti odločajo tvoje izkušnje in profesionalni nivo, o katerih poklepetamo na razgovoru.Interes v obliki prijave in CV-ja lahko izraziš na .www.touhou.si/iscemo-kuharja/... See MoreSee Less