Če se boste kdaj odpravili na Japonsko, pa ste zelo velik oboževalec Dragon Ball franšize, potem bi vas lahko pot zanesla tudi v Shirahamo. Shirahama se nahaja v prefekturi Wakayama, v idilični dolini pa vas zna presenetiti in navdušiti Tore Tore vas.

Natančneje ne gre za vas, pač pa za hotel, sestavljen iz hišic v obliki balona, ki zelo spominjajo na Dragon ball hišice, ki so se “postavile”, ko si aktiviral in odvrgel kapsulo (izum Capsule corporation). No gre za balončkaste privatne sobe, ki so izdelane iz stiroporja. Tore Tore je sestavljen iz dveh delov; “Märchen Zone”, kjer lahko poleg vas stanujejo tudi vaši hišni ljubljenčki in kjer je tudi dovoljeno kaditi; drugi del pa se imenuje  “Fantajic Zone”, ki bo bolj zanimal nekadilce.

bubble

V vasi boste našli tudi trgovinico, hiške pa se po izgledu nekoliko razlikujejo. Za marsikoga, ki ima raje bolj razkošne in elegantne bivalne prostore, slednje hiške niso primerne. No za tiste, ki se jim zdijo naravnost fantastične pa je dobro vedeti, da se nahajajo v bližini bele obale Shirahama in pa enega izmed treh najboljših japonskih letovišč z vročimi vrelci, Nanki-Shirahama.

Y325027105tore tore

Deli preko: