LIV’ERT člani se bodo razšli februarja naslednje leto, ker basist Madara zaradi družinskih razlogov zapušča skupino. Madara se bo počasi tudi upokojil iz glasbenih voda.

Sporočilo o razhodu je bilo objavljeno na njihovi spletni strani. Člani benda so pojasnili, da so spremembe v zasedbi povzročile oteženo nadaljevanje s produkcijo glasbe, z odhodom Madare pa je nadaljevanje postalo nemogoče. Druge novice o njihovem zadnjem koncertu v živo ali zadnji mini plošči še ni bilo, razen napovedane pesmi z naslovom Victim.

 

Razhajajo se tudi člani benda UnRealistic. Razlog? Odhod basista Nagise in kitarista A.KI-ja. Kitarist A.KI je nato objavil, da je zelo težko nadaljevati z delom, če bend “živi” v preteklosti, zato se je odločil, da ne bo nadaljeval in zapustil UnRealistic. To je še dodatno potisnilo Unrealistic na rob propada. Preostala dva člana, vokalist Yuuto in bobnar Kou, sta se odločila, da bend ne bo isti brez Nagise in A.KI-ja, zato sta se odločila, da bend dokončno razpade. Še več, ker se je A.KI. odločil oditi iz skupine, sta tudi odpovedala zadnji singl “in jaz”, ki je bil napovedan za oktober.

Zadnji live koncert bo 13. januarja v OSAKA MUSE. Bend je začel svojo pot Januarja 2014.

D-livert-750x400unrealistic-new-750x400

Deli preko: