namcocalbee

Vsi se strinjajo! Calbeejev novi produkt – čips z okusom kole, je zadetek v polno. Navdušeni so turisti, Japonci, starejši in mladi, če pa želite priti do enega paketa čipsa, pa bi morali biti rojeni pod srečno zvezdo.

Ko Japonci mislijo na krompirjev čips, običajno mislijo na Calbee. Že dolga leta podjetje izdeluje slani čips in čips z okusom juh ipd., ki ga Japonci obožujejo, čeprav je tu kar nekaj konkurence, recimo Yamayoshi ali Koikeya, ki sta inovativna z okusoma po kavi ali pomaranči. Prav tako precej zanimiva okusa.

Ampak sedaj in čisto mogoče da prvič, se je Calbee odločil, da malce pretrese december in praznični čas s čipsom po okusu kole. Da, prav ste slišali in razumeli. Čudno za Japonsko? Niti ne. Vendar pa obstaja manjša zanka. Prigrizek ne bo dobavljiv v trgovinah, pač pa samo v avtomatih v katerih boste morali sami imeti dovolj sreče, da uspešno opravite z izzivom. Za tiste, ki bi radi poguglali, potem vpišite “crane games” v iskalnik in takoj boste ugotovili za kaj gre.  Vse to je del promocijske kampanje, kjer sodelujeta Calbee in pa vsem znani Namco. Čips bo tako nagrada v 200ih Namco zabaviščnih centrih, vse skupaj pa se prične z 18. decembrom.

 

namcocalbee2

namcocalbee3

namcocalbee4

Nekateri izmed vas, se bodo spraševali, če je čips sploh vreden vse hvale, ampak oba podjetja trdita, da je okus pozitivno revolucionaren, izdelali pa so celo promocijski video, ki si ga lahko ogledate tukaj. Po ogledu boste malce bolj prepričani v izdelek, ker ga hvalijo prav vsi.

 

Deli preko: