Souiumono's "GAME OVER"

Visual Kei bend Souiumono je naznanil “konec igre“, ki pomeni prav to, kakor se sliši; bend bo prenehal z aktivnostmi spomladi prihodnje leto.

Včeraj so Souiumono so nastopili v Ikebukuro Black Hole, po koncu nastopa pa so napovedali, da se člani benda razhajajo. Koncept benda je RPG in ta koncept bodo obdžali tudi do konca. V uradni izjavi so napisali, da bodo premagali glavnega antagonista in rešili svet pred kletvo teme, ki jo jo demon predstavil svetu. Ko bodo uspešni in bodo premagali zlo, kar se bo zgodilo 10.aprila 2016, bo skupina Souiumono prenehala z delovanjem. Člani skupine se zahvaljujejo vsakemu “igralcu”, ki je igral to igro z njimi.

Zadnji album z imenom GAME OVER bo police ugledal 10. februarja, istoimenska je tudi njihova zadnja turneja. Album bo stal 3200 jenov, vseboval pa bo 13 skladb.

LAGNA to Disband

Visual Kei bend LAGNA bo prenehal z delovanjem z začetkom prihodnjega leta. Člani še niso komentirali odločitve ali podali razlogov, ki so botrovali taki odločitvi. Povedali so le, da so se zato odločili po seriji pogovorov. Vsi se zahvaljujejo oboževalcem in se opravičujejo za nenadno napoved.

LAGNA je pričela z aktivnostmi julija 2014, zadnji “live” pa bodo imeli 21. marca 2016 v Tokyu.

LOG Announces to Stop Band Activities

Visual Kei band LOG je objavil, da bo spomladi prenehal z aktivnostmi, saj se člani benda razhajajo.

Za letošnji božič so člani skupine imeli nastop v živo z namenom, da bi preživeli prijeten večer s svojimi oboževalci. No, ker je po koncu nastopa sledila objava o prenehanju, oboževalci le niso imeli prijetnega večera. LOG so objavili, da se razhajajo marca prihodnje leto.

Razloge so našteli v različnih pogledih in mnenjih, kaj je najbolj za njih in za bend, tako je sledila skupna odločitev, da prenehajo z igranjem glasbe. Božični koncert je bil zadnji, pred finalnim nastopom, ki bo 27. marca 2016 v Tokyu.

Deli preko: