112,63 

Aranžma za obisk koncerta skupine the gazettE v Minhnu.

7 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: gazette2019 Kategorija:
Deli preko:

Opis

the GazettE se ponovno vračajo v Evropo in sicer nam najbližje v nemški Minhen. Koncert se bo odvijal v eni največjih hal v Minhnu dne 19.06.2018.

Društvo Touhou bo seveda tudi tokrat orgniziralo celotni aražma (vstopnice, prevoz, organizacija) kar lahko zakupite na tej povezavi.

Na voljo tudi obročno odplačevanje zakupnjenega aranžmaja! Za več informacij nas kontaktiratje na [email protected]

Hvala za izkazano zanimanje za obisk koncerta the gazettE dne 19.06.2019 v Minhnu!

Ker dokončne cene vstopnic še niso znane smo se pri društvu Touhou odločili, da ponudimo zakup aranžmaja v dveh obrokih. V prvem obroku, si zagotovite vstopnico na koncert. Cena le te je približna, saj od lokalnega promotorja zadnje cene še nismo pridobili. Za več predlagamo, da preberite spodnja pogosta vprašanja in odgovore.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Kdaj je rok plačila?

Rok plačila je 01.01.2019, v nasprotnem primeru vam ne moramo zagotoviti vstopnice.

 

Ali se lahko koncerta udeležim če sem mladoleten/na?

Da, v primeru mladoletnih udeležencev na koncertu vas bo spremljal predstavnik društva Touhou. Na 4 mladoletne osebe je dodeljena ena odrasla oseba. Mladoletni obiskovalci koncerta morajo pred odhodom predati podpisane splošne pogoje potovanja z društvom Touhou za mladoletne osebe, starši oziroma skrbniki pa morajo poskrbeti tudi za zdravstveno zavarovanje v tujini.

 

Ali lahko svoje mesto za obisk koncerta rezerviram?

Žal ne, društvo Touhou je neprofitno društvo, ki nima finančnega zaledja in tako na podlagi rezaravij ne mora kupovati vstopnic. Za več o plačilu na dva obroka priporočamo, da preberite spodnje vprašanje.

 

Ali lahko strošek poravnam v dveh odbrokih?

Ker končna cena dejanskih vstopnic še ni znana te pa gredo na prodaj takoj po novem letu si mora društvo Touhou kot neprofitno društvo brez priliva zagotoviti finančna sredstva za nakup dejanskih vstopnic v najkrajšem možnem času. V kolikor sredstva za vstopnico, ki bo predvidoma znašala 71€ do dejanskega nakupa ne bo na našem računu ne moramo zagotoviti vstopnic v kolikor bodo te na dan prodaje že razprodane.

 

Ali bomo v Minhnu prespali?

Ne, po koncertu se nemudoma vračamo proti Sloveniji. Do te odločitve smo prišli, ker veliki večini udeležencev že strošek same vstopnice in prevoza predstavljata veliko finančno breme, prenočitev pa bi stroške le še povečala.
Seveda pa smo odprti za predloge – v kolikor se boste udeleženci odločiti za nočitev jo seveda z veseljem uredimo.

 

Ali so vstopnice zagotovljene?

Društvo Touhou ima z evropskim zastopnikom skupine the gazettE in Nemškim eventimom podpisano stalno pogodbo o sodelovanju. Pogodoba v primeru bolj prodajanih koncertov zagotavlja možnost predhodnega zakupa vstopnic za obisk tega koncerta.

 

Ali se koncerta lahko udeležimo tudi tisti, ki nismo člani društva Touhou?

Seveda, namen in cilj našega društva je približati azijsko kulturo Sloveniji, omejevati obiske popularnih koncertov samo na naše člane bi tako bilo nesmiselno.

 

Ali lahko pri vas dobim tudi parter oziroma VIP vstopnice?

Organizatorji nam zaenkrat še niso sporočili niti okvirno ceno VIP vstopnic. Zakup le teh zato preko naše spletne strani trenutno ni mogoč. V kolikor bi vseeno radi imeli VIP vstopnico nas kontaktirajte (to so v preteklih letih znašale okoli 200€)

 

Koliko aranžmajev je na voljo?

Trenutno planiramo koncert obiskati z dvema kombijema (skupno 18 oseb). V kolikor pa se bo prijavilo več udeležencev pa društvo nima nikakršnih omejitev zakupiti dodati kombi ali celo dva.