149,00 

Obisk koncerta skupine BTS v Berlinu!

Ni na zalogi

Šifra: BTS2018 Kategorija:
Deli preko:

Opis

Sold Out

ARANŽMAJI ZA OBISK KONCERTA BTS SO RAZPRODANI!

 

NAKUP JE KLJUB RAZPRODANIM ARANŽMAJEM ŠE VEDNO OMOGOČEN. V KOLIKOR SE NABERE DOVOLJ UDELEŽENCEV ŠE ZA EN KOMBI SE BO TA SEVEDA ORGANIZIRAL. V NASPROTNEM PRIMERU VAM SEVEDA POVRNEMO KUPNINO.

 

Hvala za izkazano zanimanje za obisk koncerta K-POP skupine BTS dne 16.10.2018 v Berlinu!

Ker dokončne cene vstopnic še niso znane smo se pri društvu Touhou odločili, da ponudimo zakup aranžmaja v dveh obrokih. V prvem obroku, si zagotovite vstopnico na koncert. Cena le te je približna, saj od lokalnega promotorja zadnje cene še nismo pridobili. Za več predlagamo, da preberite spodnja pogosta vprašanja in odgovore.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Kdaj je rok plačila?

Rok plačila je 25.05.2018, v nasprotnem primeru vam ne moramo zagotoviti vstopnice.

 

Ali se lahko koncerta udeležim če sem mladoleten/na?

Da, v primeru mladoletnih udeležencev na koncertu vas bo spremljal predstavnik društva Touhou. Na 4 mladoletne osebe je dodeljena ena odrasla oseba. Mladoletni obiskovalci koncerta morajo pred odhodom predati podpisane splošne pogoje potovanja z društvom Touhou za mladoletne osebe, starši oziroma skrbniki pa morajo poskrbeti tudi za zdravstveno zavarovanje v tujini.

 

Ali naj zakupim aranžma če nisem prepričan/a o svoji udeležbi?

V primeru obiska koncerta BTS zakup aranžmaja v kolikor niste prepričani o svoji udeležbi odsvetujemo. Namreč tudi nam lokalni promotor za zakup vstopnic le-te zaračuna., že vplačanih sredstev pa žal ne vrača. V tem primeru se lahko zakupi le riziko odpovedi za stroške prevoza in organizacije, vstopnico za obisk koncerta pa je potrebno prevzeti v poslovalnici društva Touhou.

 

Kako to da je plačilo potrebno izvesti v dveh obrokih?

Ker cena dejanskih vstopnic še ni znana te pa gredo na prodaj dne 01.06.2018 si mora društvo Touhou kot neprofitno društvo brez priliva zagotoviti finančna sredstva za nakup dejanskih vstopnic na zgoraj omenjen datum. Predvideno ceno vstopnic so nam sporočili s strani lokalnega promotorja. V kolikor bodo vstopnice cenejše bo drugi del doplačila toliko manjši in seveda obratno v kolikor bodo vstopnice dražje.
Cena drugega obroka bo objavljena dne 01.06.2018. Predvidevamo, da bo strošek na osebo za prevoz nekje od 80 pa do 100€.

 

Ali bomo v Berlinu prespali?

Ne, po koncertu se nemudoma vračamo proti Sloveniji. Do te odločitve smo prišli, ker veliki večini udeležencev že strošek same vstopnice in prevoza predstavljata veliko finančno breme, prenočitev pa bi stroške le še povečala.
Seveda pa smo odprti za predloge – v kolikor se boste udeleženci odločiti za nočitev jo seveda z veseljem uredimo.

 

Ali so vstopnice zagotovljene?

Da, naš poslovni partner, ki je tudi lokalni promotor dogodka nam v duhu dobrih odnosov zagotavlja, da bomo z nakupom vstopnic lahko pričeli 10 minut pred javno prodajo.

 

Ali se koncerta lahko udeležimo tudi tisti, ki nismo člani društva Touhou?

Seveda, namen in cilj našega društva je približati azijsko kulturo Sloveniji, omejevati obiske popularnih koncertov samo na naše člane bi tako bilo nesmiselno.

 

Ali lahko pri vas dobim tudi parter oziroma VIP vstopnice?

Le te bodo po podatkih naših poslovnih partnerjev izredno drage (tudi po 400€!), zato tovrstne vstopnice lahko zagotovimo le ob prehodnem dogovoru preko elektronske pošte ali socialnih medijev.

 

Koliko aranžmajev je na voljo?

Trenutno planiramo koncert obiskati z dvema kombijema (skupno 18 oseb). V kolikor pa se bo prijavilo več udeležencev pa društvo nima nikakršnih omejitev zakupiti dodati kombi ali celo dva.