Društvo Touhou ter Dirty Skunks ponosno predstavljata: GANGLION v Orto Baru v Ljubljani!

O Ganglion:
Članice so rock skupino uradno ustanovile v avgustu leta 2010. Članice so Oni kot vokalistka in kitaristka, Sagara na kitari, Ebi na basu in Vivi na bobnih.
Ime skupine Ganglion, izhaja iz generacijskega jedra članic, ki upajo, da bi ustvarjale glasbo in nov zvok podlagi raznovrstnosti, tako da ne bi pripadal ustaljenim žanrom. Članice zasedbe so bile zaprisežene popu, roku, metalu, emotu, punku, elektroniki ipd.
Ganglion je prejel visoko oceno za njihove hitre in dinamične koncerte, unikaten in futurističen rokovski zvok ter privlačne melodije. Mini album Infinity, ki je bil izdan leta 2014, producent pa je bil g. Yuyo-Yuppe, ki je poznan kot prva oseba skupine VOCALOID in producent skupine BABYMETAL, je izdelal napredne emo Ganglion zvoke, ki so miks popa in screamota. Infinity je dosegel 18. mesto v svojem krstnem nastopu na lestvici Oricon Indies. Skupina je nato odšla na 2 in pol mesečno turnejo po 18-ih Japonskih mestih. Z velikim uspehom je turnejo zaključila v dvorani Harajuku Astro.

Ganglion imajo vse, unikaten zvok, svetlečo predstavo in velik smisel za stil.

 

Lokacija: Orto Bar, Grablovičeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Vstopnica: 12€
VIP Vstopnica: 20€ (podpisan Cheki z Ganglion + slikanje + meet & greet)
Start: 21:00

VSTOPNICE:

PREDPORDAJA VSTOPNIC JE YAKLJUCENA! VSTOPNICE LAHKO KUPITE DANES NA DOGODKU! HVALA!

Za akreditacije pišite na dogodki[at]touhou.si.

Deli preko: